Продавець LoveLash - матеріали для LASH LAMI BROW майстрів розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
promo_banner
LoveLash - матеріали для нарощування вій
+380 (73) 941-46-31
+380 (98) 941-46-31
+380 (63) 941-46-31

Основний розділ

  • У чому плюси ламінування вій
    Серед різноманіття способів підкреслити та зберегти красу, особливе місце займають процедури, спрямовані на посилення природної привабливості та виразності погляду. Вії, як важливий елемент обличчя, відіграють ключову роль у створенні образу, надають очам глибини та виразності. Тому ламінування вій – популярна процедура для досягнення бажаного ефекту.
    Повна версія статті
  • Біозавивка вій та ламінування у чому різниця
    В індустрії краси існує багато процедур для покращення зовнішнього вигляду та здоров'я вій. Серед них особливо виділяються біозавивка та ламінування. Хоча обидва методи спрямовані на посилення природної краси погляду, вони мають ряд ключових відмінностей, починаючи від методик, що використовуються, і закінчуючи одержаним результатом.
    Повна версія статті
  • 6 причин чому варто полюбити ламінування вій
    Ламінування вій – це не просто модна процедура у світі краси, але й чудовий спосіб підкреслити очі та зробити погляд виразнішим без щоденного використання косметики. Якщо все ще є сумніви, чи варто пробувати цю процедуру, досвідчені лешмейкери наводять шість переконливих причин, чому вона обов'язково стане новим улюбленим способом догляду за собою.
    Повна версія статті
  • Що за процедура ламінування вій
    Ламінування – популярна косметична процедура, яка зміцнює, зволожує та надає обсягу для натуральних вій. Процес не тільки робить вії більш виразними, а й сприяє їхньому здоров'ю.
    Повна версія статті
  • Як правильно доглядати інструменти для нарощування вій
    Догляд за інструментами для нарощування вій – невід'ємна частина роботи кожного майстра. Правильний догляд забезпечує їхню довговічність, безпеку процедур та високу якість послуг. Існують ключові аспекти догляду за різним обладнанням, яке застосовують у процесі нарощування вій.
    Повна версія статті
  • Nagaraku та I-Beauty вії для нарощування - що вибрати?
    Вибір вій для нарощування – це важливий аспект для майстрів лешмейкерів, тому що від якості матеріалів залежить не лише зовнішній вигляд, а й довговічність нарощування. Порівняємо продукцію двох популярних брендів Nagaraku та I-Beauty, щоб допомогти стилістам зробити усвідомлений вибір.
    Повна версія статті
  • Nagaraku - вибір професіоналів
    Компанія Nagaraku займає одне з провідних місць на ринку товарів для нарощування вій.
    Повна версія статті
  • Як вибрати ідеальну форму та довжину вій
    Вибір ідеальної форми та довжини вій – це ключовий момент у створенні бездоганного образу. Правильний вибір та професійно проведене нарощування не тільки підкреслить красу та виразність очей, а й зможе скоригувати їх форму, зробити погляд більш відкритим, привабливим.
    Повна версія статті
  • Накладні та нарощені вії: що вибрати?
    У світі краси та догляду за собою вії завжди були в центрі уваги. Вони роблять погляд виразнішим, додають образу загадковості чи драматизму. Серед численних способів досягти бажаного ефекту особливо популярні накладні та нарощені вії. Але який із цих методів підійде саме вам?
    Повна версія статті
  • Чоловіки та нарощування вій
    Чоловіки та нарощування вій
    Представники чоловічої статі також вдаються до послуг нарощування вій. Адже чоловіки, як і жінки, бажають виглядати охайно. Особливу привабливість надає об'ємний погляд, який є не у кожного.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner